Welkom bij Daisy's Beauty

De beauty salon van Akersloot voor de perfecte wenkbrauwen, wimpers, huidverbetering en Bodysculpting.

Treatments

Altijd al perfecte wimpers willen hebben? Dat is nu mogelijk! Bent u op zoek naar een natuurlijke look met volle wimpers zonder mascara, dan is de One-By-One techniek iets voor u. Bent u op zoek naar een glamour look met extra volle en zwarte wimpers ga dan voor de Russian Volume techniek.

De behandeling
De wimperextensions worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale lijm die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. Het haartje is meestal dikker bij het begin en wordt dunner in het puntje. De haartjes hebben een bepaalde krul waardoor uw wimpers mooi gekruld zijn en niet recht naar voren staan. Er wordt een natuurlijk effect gecreëerd bij wimperextensions, anders dan bij nepwimpers. U ziet geen aanhechting, omdat ze niet op de huid worden geplakt maar op uw eigen wimperharen. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimpers is 90 tot 120 minuten. Een opvul behandeling duurt gemiddeld 60 tot 75 minuten.

Hoe lang blijven de wimperextensions zitten?
De periode dat de extensions blijven zitten, hangt af van uw eigen groeicyclus. Uw eigen wimpers vernieuwen zich ongeveer elke 8 weken. Hierdoor is het dus niet gek als er een wimper én een wimper extension uitvallen. Om een mooi resultaat te behouden, wordt er geadviseerd iedere 2 tot 4 weken uw wimpers bij te laten vullen.

Het verschil tussen One by One en Russian Volume
Er zit een groot verschil tussen de One by One wimpers en de Russian Volume. Bij de One by One methode wordt er elke keer één extension op één natuurlijk wimper haartje geplaatst. Bij de Russian Volume worden er 2 tot 6 extensions op één natuurlijke wimper geplaatst. Deze haartjes zijn dunner en zachter waardoor het mogelijk is dat er meerder haartjes op één natuurlijke wimper kunnen.

One by One wimperextensions
De One by One wimperextensions zijn erg natuurlijk. Bij de One by One techniek wordt er op ieder natuurlijk wimper haartje een extension geplaatst. De extension wordt niet geplaatst op de wimperrand, tussen de eigen wimpers of op de huid, maar juist op de eigen wimper. Dit geeft juist dat natuurlijke resultaat. De wimpers zijn zijdezacht en u kunt er alles mee doen; douchen, sauna-bezoek, sporten en zwemmen.

2D-6D Russian Volume wimperextensions
Om een nog vollere oogopslag te krijgen, zou u kunnen kiezen voor de nieuwste techniek. De zogeheten Russian Volume techniek! Bij deze techniek worden er 2 tot 6 dunne wimperextensions als een mooie waaier op de wimper geplaatst. Hierbij worden er ultradunne en zachte wimpers gebruikt waardoor het niet schadelijk is voor uw eigen wimpers! Uiteraard wordt er bij iedere klant gekeken naar de huidige staat van de wimpers en zal er advies worden geven.

De ultieme look met de Perfect Brows. Als wenkbrauw specialist wordt er samen met u gekeken naar de natuurlijke wenkbrauw vorm die bij uw gezicht past. In de salon kunt u terecht voor de Perfect Brows, maar ook voor het verven of epileren van de wenkbrauwen. Bij de perfect brows worden er de volgende dingen behandeld; het opmeten van de wenkbrauwen om de juiste vorm te bepalen, waxen, epileren, verven, knippen en tot slot het stylen met make-up.

Wenkbrauwen epileren en verven
Wenkbrauwen bepalen de uitdrukking van uw gezicht en zijn een zeer belangrijk aandachtspunt voor het creëren van een mooie, vrouwelijke uitstraling. Wilt u, uw wenkbrauwen in model brengen, donkerder maken of smaller hebben? Dit kan door de wenkbrauwen op een professionele manier te epileren en te verven. De wenkbrauwen worden in een mooie natuurlijke vorm geëpileerd.

Wenkbrauwen harsen
Naast het epileren kunnen de wenkbrauwen ook voor u worden geharst. Met harsen worden de haartjes met wortel en al verwijderd, waardoor u geen last heeft van stoppeltjes. De haartjes blijven tussen drie tot zes weken weg. Harsen is een ideale behandeling tegen ongewenste haargroei.

Body Sculpting is hét afslanksysteem met acht verschillende programma’s voor algeheel afslanken, behandelen van cellulitis, vetophopingen, huidversteviging, lymfedrainage en meer. Voor iedere cliënt kan individueel een programma samengesteld worden om tot het gewenste resultaat te komen. In plaats van uren naar de sportschool doet de apparatuur het werk voor u; 800 sit-ups en 1200 dijbeenspier oefeningen om sneller en effectiever af te slanken en de huid te verbeteren. De geavanceerde apparatuur werkt met verschillende (vrij instelbare) golven om elke vezel van de spieren te activeren en de snelle suikers in het lichaam maar ook het opgeslagen vet te verbranden. Iedere behandeling bestaat uit vier fases, in de eerste drie fases van de behandeling worden de genoemde vezels geactiveerd. De laatste fase van de behandeling bestaat uit lymfedrainage om het lichaam te ondersteunen bij het afvoeren van de afvalstoffen. Er wordt geadviseerd 1 á 2 behandelingen per week in een kuurverband van 10 behandelingen. Elke behandeling werkt 48 uur na!
Harsen is het weghalen van ongewenst haar door er warme of koude wax op te strijken met een spatel of roller, het te laten stollen en vervolgens eraf te trekken. Deze ontharingsmethode kan gevoelig zijn. Het voordeel van harsen ten opzichte van andere ontharingsmethodes is dat de haartjes met wortel en al verwijderd worden. Na gemiddeld drie tot acht weken komen de haartjes weer terug, maar zijn dan zachter en dunner dan voorheen. Er bestaan twee soorten hars, softwax en hardwax. De laatste wordt ook wel filmhars genoemd. Softwax wordt verwijderd met katoenen strips. Hardwax wordt zelf hard en wordt verwijderd zonder strip. Softwax wordt gebruikt voor de grotere lichaamsdelen terwijl hardwax wordt gebruikt voor de gevoeligere lichaamsdelen zoals de bikinilijn, de oksels en het gelaat. Hardwax is minder pijnlijk dan softwax doordat het alleen hecht aan het haar en niet aan de huid.
  • Gold Sparkle Treatment
  • Silver Sparkle Treatment
  • Bronze Sparkle Treatment
  • HSR Treatment
  • ReVersive Treatment
  • Seacreations

    Voor meer informatie over de schoonheidsbehandelingen kunt u mij een mailtje sturen of telefonisch contact met mij opnemen.

 

Daisy's Beauty

Geesterweg 1A

1921 NV Akersloot 

06 22 16 74 19

Mijn account