Persoonlijke aandacht en
kwaliteitsvolle behandelingen

Alle behandelingen

Bij het boeken van een afspraak bij Daisy’s Beauty gaat u akkoord met de volgende voorwaarden. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, graag uiterlijk 24 uur tevoren de afspraak verzetten/ annuleren. Niet nagekomen afspraken en afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd, worden in rekening gebracht.

Skincare Experience

Ontdek onze exclusieve reeks behandelingen, afgestemd op uw specifieke huidbehoeften. Als nieuwkomer raden we The First Experience aan, inclusief een diepgaande huidanalyse en een op uw huid afgestemde performance-behandeling.

The Fast Experience is perfect voor degenen met weinig tijd, met direct voelbare en zichtbare resultaten.

Voor een diepere verwennerij bieden we The Unique Experience, gebruikmakend van zachte texturen en effectieve ingrediënten, zoals het premium Skinovage, afgestemd op uw huidtype.

Ontdek uw perfecte huidverzorgingservaring bij Daisy’s Beauty.

Bent u voor de eerste keer bij ons? Kies dan voor onze Welcome Treatment, bestaande uit een huidanalyse en een performance-behandeling die individueel op uw huid is afgestemd.

Welcome Treatment

 • Huidanalyse
 • Reiniging
 • Peeling
 • Verwijderen van huidonzuiverheden
 • Werkstoffenserum
 • Masker
 • Individuele afsluitende verzorging

60 min – 59.95

Ampullen zijn meesterwerken van de schoonheidsverzorging. Innovatieve werkstoffen in perfecte concentratie hebben een direct voelbare en zichtbare werking, en wel zo snel dat de behandeling zelf in je lunchpauze past.

Ampullen Hydra Boost

 • Reiniging
 • Peeling
 • 3-5 ampullen
 • Individuele afsluitende verzorging

30 min – 44.95

Op maat gemaakt voor de individuele behoeften van uw huid. Zachte texturen en werkzame ingrediënten brengen uw huid in balans. Daarbij maken wij gebruik van premium Skinovage, afgestemd op uw huidtype.

Premium Skincare Quick

 • Reiniging
 • Peeling
 • Ampul
 • Individuele afsluitende verzorging

30 min – 45.00


Premium Skincare Classic

 • Quick + korte massage
 • Masker

60 min – 69.00


Premium Skincare Intense

 • Classic + enzymen peeling
 • Massage
 • Intensieve oogverzorging

75 min – 84.50


Upgrade your experience

 • Skinfirmor
 • Wenkbrauwen

– Reiniging
– Vitaliteitstest
– Peeling
– Onzuiverheden verwijderen
– Ampul massage
– Gezichtsmassage
– Masker
– Oogverzorging
– Dag / nachtcreme
– Huidadvies

Gold Sparkle €82,50

– Reiniging
– Vitaliteitstest
– Peeling
– Onzuiverheden verwijderen
– Ampul massage
– Masker
– Oogverzorging
– Dag / nachtcreme
– Huidadvies

Zilver Sparkle €59,90

– Reiniging
– Peeling
– Masker
– Oogverzorging
– Dag / nachtcreme
– Huidadvies

Bronze Sparkle €38,50

Bronze Sparkle Treatment €38,50

Zilver Sparkle Treatment €59,90

Gold Sparkle Treatment €82,50

Wenkbrauwen i.c.m. €20.00

Wenkbrauwen Henna i.c.m. €30.00

Wenkbrauwen alleen waxen €14.00

Wenkbrauwen alleen verven i.c.m. €12.50

SkinFirmor RF

De Babor Tech SkinFirmor RF is geschikt voor deprofessionele behandeling van rimpels in het gebied rond de ogen, de mond en het voorhoofd.

Bij een professionele uitvoering bereikt SkinFirmor RF zichtbare resultaten na slechts een toepassing. Hiermee krijgt het gebied rond de ogen, de mond en het voorhoofd en frissere, meer jeugdige uitdrukking.

De behandeling met de SkinFirmor RF in het gebied rond ogen, mond en voorhoofd is geschikt voor alle huidtypen, met name voor de volgende doeleinden:

– Optische reductie van lijntjes en rimpels
– Ondersteuning van weefselstevigheid
– Optische reductie van oogwallen en donkere oogranden
– Ontspanning en revitalisatie van overbelaste, vermoeide ogen door stress, computerwerk, oververmoeidheid, airconditioning, koude toch, intensieve mimiek.

De SkinFirmor RF werkt met een monopolaire radiofrequentie van 4 MHz en is daarom optimaal geschikt voor lokale toepassingen op het gezicht.

Het gebruik van radiofrequentie heeft zijn oorsprong in de geneeskunde en wordt beschouwd als een stimulans voor celvernieuwing en collageensynthese.

De energie van de radiofrequentie wordt met een speciala elektrode tot diep in de huid geleid. Zo bereikt de radiofrequentie de lederhuid, waar deze de watermoleculen in het weefsel laat trillen.

Door deze trillingen wordt het behandelde weefsel bij correct gebruik op een gecontroleerde manier opgewarmd tot maximaal 41C. Zoals algemeen bekend van radiofrequentie behandelingen is deze milde warmte ontwikkeling, die als aangenaam wordt ervaren, voldoende om de eigen regeneratiemechanismen van de huid en de nieuwe vorming van collageen en elastine te bevorderen.

Daarnaast bevordert dit de microcirculatie en verhoogt het de lymfatische afvoer, zodat het weefsel optimaal wordt voorzien van voedingsstoffen en zuurstof en opgeslagen afvalstoffen/ eiwitafval kunnen worden verwijderd.

Bij correct gebruik worden huidbeschadigde brandwonden of denatureringen van eiwitten vermeden. Tegelijkertijd zorgt de milde opwarming van het weefsel ervoor dat de collageenvezels in het bindweefsel samentrekken en de huid in de behandelde zone steviger en gladder lijkt.

Bij een professionele uitvoering bereikt SkinFirmor RF zichtbare resultaten na slechts een toepassing. Hiermee krijgt het gebied rond de ogen, de mond en het voorhoofd een frissere, meer jeugdige uitdrukking.

De SkinFirmor behandelingen kunnen los maar ook aanvullend met andere behandelingen worden geboekt.

SkinFirmor ZONE OGEN LANG 49.50

SkinFirmor ZONE OGEN KORT 34.50SkinFirmor ZONE MOND 38.50

SkinFirmor ZONE OGEN + MOND 71.50

SkinFirmor ZONE VOORHOOFD 38.50

SkinFirmor ZONE OGEN + VOORHOOFD 76.50

SkinFirmor ZONE MOND + VOORHOOFD 66.50

SkinFirmor ALLE ZONES 99.50Aanvullend
SkinFirmor ZONE OGEN 38.50

SkinFirmor ZONE MOND 25.50

SkinFirmor ZONE VOORHOOFD 24.50

Micro Needling

Een cosmetische Micro Needling is een moderne, niet-invasieve anti-aging-behandeling. Na een intensieve voorbereiding van de huid wordt er gewerkt met steriel verpakte, nauwkeurige naaldmodules. De fijne naaldjes perforeren op gerichte wijze kort en gelijkmatig de bovenste huidlaag en zorgen ervoor dat de werkstoffen optimaal in de huid doordringen. Zo kunnen de geselecteerde werkstoffen nauwkeurig in de huid ingebracht worden om de beste resultaten te boeken. Tegelijkertijd activeert de niet-invasieve perforatie van de bovenste huidlaag alle huidfuncties, verhoogt dit de bloedsomloop en stimuleert dit de natuurlijke regeneratie van de huid.

De afsluitende intensieve massage met een speciale, hygiënisch verpakte massagemodule maakt de gespannen gezichtsspieren en weefsels los. Daarnaast versterkt deze massage de opname van de werkstoffen.

Micro Needling is er voor iedereen die haar of zijn huid wil verbeteren en/of verstevigen.

Resultaten:
– Meer gladde en frisse huid
– Fijnere poriën
– Minder rimpels en fijne lijntjes
– Verbetering huidstructuur
– Opvulling van (acne) littekens
– Hoe reageert de huid op een Micro Needling-behandeling?

De huid reageert onmiddellijk op de Micro Needling-behandeling met een matige tot intensieve roodheid, vergelijkbaar met zonnebrand. Ook een brandend gevoel en lichte zwelling zijn normale resp. zelfs gewenste huidreacties, die uiterlijk na 1 – 2 dagen verdwijnen.

Nadat de roodheid is afgenomen, kan er in individuele gevallen een lichte korst ontstaan op bijzonder intensief behandelde huidgebieden. Ook dit is een absoluut bedoelde en verwachte huidreactie.

De huid heeft na de behandeling 2- 3 dagen nodig om te regenereren. Je ervaart een optimaal behandelingssucces als je de gedurende deze periode extra prikkels vermijdt. Denk hierbij aan:

– Een verblijf in een zonnestudio of in de zon
– Saunabezoek
– Bezoek aan het zwembad
– Chemische Peelings
– Ontharing in de behandelde huidgebieden
– Zelfbruiningsmiddelen

Tijdens de gehele behandelkuur alsmede 2-3 weken daarna moet er overdag een zonbescherming van minimaal SPF 30 worden aangebracht.

Micro Needling gezicht 137.50

Micro Needling gezicht & hals 147.50

Micro Needling gezicht, hals & decolleté 157.50

Bindweefselmassage

Bindweefsel is een vorm van weefsel dat onderdeel uitmaakt van alle organen van het lichaam van mens en dier. Bindweefsel heeft een steunende, dan wel verzorgende functie. Bindweefsel beschermt de organen en bepaalt hun vorm. De onderlinge beweeglijkheid van de organen wordt verzorgd door het bindweefsel. Bindweefsel vormt ook de weg waarlangs bloedvaten en zenuwen naar de organen worden geleid; de meest verbindende van alle bindweefselfuncties.

Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en verbeterd de effectiviteit van de spieren. Een cosmetische bindweefselmassage werkt celvernieuwend, de huid ziet er jonger en steviger uit. Een bindweefsel massage is een goede manier om de huidconditie te verbeteren. Tijdens een bindweefselmassage worden verklevingen in de huid los gemasseerd, hierdoor wordt de huidstructuur zichtbaar fijner. Ook wordt de doorbloeding gestimuleerd, wat zorgt tot wel 40% betere opname van de werkstoffen uit jouw verzorgingsproducten. Dit samen zorgt voor meer collageen productie en laat jouw huid stralen!

– Reiniging
– Bindweefselmassage gezicht, decolleté en hals
– Masker
– Dag/nachtverzorging

Bindweefselmassage €71,50

– Reiniging
– Peeling
– Onzuiverheden verwijderen
– Bindweefselmassage gezicht, decolleté en hals
– Masker
– Dag / nachtverzorging

Bindweefsel Deluxe €94,50

Bindweefselmassage €71,50

Bindweefsel Deluxe €94,50

Acne Therapie

Acne wordt veroorzaakt door een ontsteking van de talgklierfollikel. Bij het ontstaan van acne spelen verschillende factoren een rol. In de meeste gevallen begint acne in de puberteit, wanneer de huid onder invloed van hormonen allerlei veranderingen ondergaat.

Acne wordt veroorzaakt door een ontsteking van de talgklierfollikel. Bij het ontstaan van acne spelen verschillende factoren een rol. In de meeste gevallen begint acne in de puberteit, wanneer de huid onder invloed van hormonen allerlei veranderingen ondergaat.

De talgklieren in het gezicht, op de rug en de borst worden groter en produceren meer huidsmeer of talg, die bovendien dikker is van samenstelling. Indien er te veel talg wordt afgescheiden, kan het talg zich ophopen en de uitvoergang van de talgklier (de porie) verstopt raken.

Deze talgophopingen worden mee-eters of comedonen genoemd. Er zijn oppervlakkige mee-eters (zwarte comedonen) en meer onderhuids gelegen mee-eters (witte comedonen). De talgophoping wordt nog versterkt door toegenomen verhoorning van de uitvoergang van de talgklier, waardoor deze extra nauw wordt. Daarnaast bevinden zich in de talgklieren tal van bacteriën, die zich snel kunnen vermenigvuldigen en de talg omzetten in vetzuren.

Door de opgehoopte talg en de irriterende vrije vetzuren zet de verstopte follikel steeds verder uit en scheurt uiteindelijk open. De irriterende stoffen komen in de aangrenzende huid terecht en veroorzaken een ontsteking. Hierdoor ontstaan pukkels en puistjes.

– Reiniging
– Peeling
– Onzuiverheden verwijderen
– Masker
– Dag / nachtverzorging

Behandelingen kunnen worden vergoed door je zorgverzekeraar.

Acne Therapie €75

Behandelingen kunnen worden vergoed door je zorgverzekeraar.

Acne Therapie €75

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor uw gezicht, daarom is het zeker de moeite waard om er extra aandacht aan te besteden. Als wenkbrauw specialist wordt er samen met u gekeken naar de natuurlijke wenkbrauw vorm die bij uw gezicht past en de juiste kleur. De ultieme look voor uw wenkbrauwen. Bij deze behandeling worden er de volgende dingen behandeld; het opmeten van de wenkbrauwen om de juiste vorm te bepalen, harsen, epileren, verven, knippen en tot slot het stylen met make-up.

Hierbij worden uw natuurlijke haartjes in de juiste richting geplaatst. Dit wordt gedaan door middel van speciale Brow Lift lotions. Hierdoor ogen uw wenkbrauwen nog voller en strakker.

– Lift de natuurlijke wenkbrauw
– Is een mooie oplossing voor stugge/warrige wenkbrauwhaartjes
– Behoudt een resultaat van 6 tot 8 weken
– Kan in combinatie met waxen en verven

Wenkbrauwen Henna (wenkbrauwen Henna verf & harsen) 37.50

Wenkbrauwen (wenkbrauwen verven & harsen) 27.50

Wenkbrauwen alleen harsen 21.50

Wenkbrauw LIFT 34.50

Wenkbrauw LIFT incl. verven en waxen 55.00

Wenkbrauwen verven 20.00

Wimperextensions

Altijd al perfecte wimpers willen hebben? Dat is nu mogelijk! Bent u op zoek naar een natuurlijke look met volle wimpers zonder mascara, dan is de One-By-One techniek iets voor u. Bent u opzoek naar een glamour look met extra volle zwarte wimpers ga dan voor de Russian Volume techniek.

De wimperextensions worden aan de natuurlijk wimpers bevestigd met een speciale lijm die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt op de natuurlijke wimper. Het haartje is meestal dikker bij het begin en wordt dunner in het puntje. De haartjes hebben een bepaalde krul waardoor uw wimpers mooi gekruld zijn en niet recht naar voren staan. Er wordt een natuurlijk effect gecreëerd bij wimperextensions, anders dan bij nepwimpers. U ziet geen aanhechting, omdat ze niet op uw huid worden geplakt maar op uw eigen wimperharen. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimpers is 90 tot 120 minuten. Een opvul behandeling duur gemiddeld 60 tot 75 minuten. 

De periode dat de extensions blijven zitten, hangt af van uw eigen groeicyclus. Uw eigen wimpers vernieuwen zich ongeveer elke 8 weken. Hierdoor is het dus niet gek als er een wimper én een wimper extension uitvallen. Om een mooi resultaat te behouden, wordt er geadviseerd iedere 2 tot 4 weken uw wimpers bij te laten vullen.

De One by One wimperextensions zijn erg natuurlijk. Bij de One by One techniek wordt er op ieder natuurlijk wimper haartje een extension geplaatst. De extension wordt niet geplaatst op de wimperrand, tussen de eigen wimpers of op de huid, maar juist op de eigen wimper. Dit geeft juist dat natuurlijke resultaat. De wimpers zijn zijdezacht en u kunt er alles mee doen; douchen, sauna-bezoek, sporten en zwemmen.

Er zit een groot verschil tussen de One by One wimpers en de Russian Volume. Bij de One by One methode wordt er elke keer één extensions op één natuurlijk wimper haartje geplaatst. Bij de Russian Volume worden er 2 tot 6 extensions op één natuurlijke wimper geplaatst. Deze haartjes zij dunner en zachter waardoor het mogelijk is dat er meerdere haartjes op één natuurlijk wimper kunnen.

Nieuwe set One by one 65.00

Opvullen tot 2 weken 27.95

Opvullen tot 3 weken 31.95

Opvullen tot 4 weken 36.95

Verwijderen wimperextensions 15.00

Om een nog vollere oogopslag te krijgen, zou u kunnen kiezen voor de nieuwste techniek. De zogeheten Russian Volume techniek! Bij deze techniek worden er 2 tot 6 dunne wimperextensions als een mooie waaier op de wimper geplaatst. Hierbij worden er ultradunne en zachte wimpers gebruikt waardoor het niet schadelijk is voor uw eigen wimpers! Uiteraard wordt er bij iedere klant gekeken naar de huidige staat van de wimpers en zal er advies worden gegeven.

Er zit een groot verschil tussen de One by One wimpers en de Russian Volume. Bij de One by One methode wordt er elke keer één extensions op één natuurlijk wimper haartje geplaatst. Bij de Russian Volume worden er 2 tot 6 extensions op één natuurlijke wimper geplaatst. Deze haartjes zij dunner en zachter waardoor het mogelijk is dat er meerdere haartjes op één natuurlijk wimper kunnen.

Nieuwe set 2D-6D 85.00

Opvullen tot 2 weken 29.95

Opvullen tot 3 weken 39.95

Opvullen tot 4 weken 49.95

Verwijderen wimperextensions 15.00

BodySculpting

BodySculpting is hét afslanksysteem met 8 verschillende programma’s voor algeheel afslanken, behandelen van cellulitis, vetophogingen, huidversteviging en verbetering, lymfedrainage en meer.

– Direct effect, al na 1 behandeling!
– Figuurcorrectie en afslanken
– Afbraak van cellulitis en vetophopingen
– Verhoogde vetverbranding tot 48 uur na de behandeling
– Versnelling van de stofwisseling
– Verbetert de microcirculatie en lymfe afvoer.
– Verlichting van pijn en spanningen.
– Meerdere zones kunnen in 1 behandeling behandelend worden, bijvoorbeeld buik, billen en benen
– Voor mannen en vrouwen!

Door middel van een intensief programma worden toxinen en andere afvalstoffen door het lichaam verwijdert. De BodySculpting helpt bij gewichtsafname, omvang afname en huidverbetering. Kortom, een aangename behandeling afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

Benieuwd naar wat BodySculpting voor jouw kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

BodySculpting kuur €295.00

Losse behandeling €32.50

LashLift

Een LashLift is de perfecte manier om je wimpers er fantastisch uit te laten zien! Het is een snelle en eenvoudige behandeling die je wimpers voller en langer maakt, zonder dat je make-up hoeft te gebruiken.

Bij deze behandeling worden jouw natuurlijke wimpers gelift met behulp van een speciale techniek, waardoor ze meer volume krijgen. Tijdens de behandeling worden je wimpers ook geverfd, waardoor ze er nog voller en intenser uitzien.

De Lash Lift is een behandeling die je wimpers 6-8 weken lang voller en langer maakt. Het is 100% veilig en onschadelijk voor je natuurlijke wimpers, waardoor je zorgeloos kunt genieten van een prachtige oogopslag met langere en vollere wimpers.

Lash Lift 55.00

Wimpers verven 16.50